• DIT IS THE LIVING MUSEUM TILBURg

  Lees meer over de initiatiefnemers.

 • OVER ONS

  Stichting The Living Museum is een non-profit organisatie. Initiatiefnemers en drijvende krachten achter the Living Museum Tilburg zijn Rob Haen en Theunis van den Broek.

  Rob Haen

  Rob Haen is al jaren actief in het sociale domein van Tilburg. Hij was Vreemdelingenbegeleider, werkte op een 'bijzondere zorg' afdeling binnen P.I. Tilburg en werkte 10 jaar als coach en coördinator bij SMO Traverse en was betrokken bij diverse laagdrempelige herstel bevorderende projecten.

   

  Rob is een optimist en omdenker in hart en nieren. Hij legt de focus op de mogelijkheden en krachten van mensen, in plaats van de beperkingen en nodigt ze uit creatief te gaan denken, niet altijd de vaste paden blijven volgen maar juist kijken naar de specifieke behoefte en welke methode daarbij het beste aansluit.

   

  Momenteel werkt Rob voor Contourdetwern als centrum coördinator bij MFA het Zuiderkwartier in Tilburg.

  Theunis van den Broek

  Theunis van den Broek is een typisch geval van ‘ruwe bolster, blanke pit’. Want of je Theunis nou tegenkomt in The Living Museum, in café ‘t Buitenbeentje of op de afdeling Dubbele Diagnose bij de GGZ waar hij al ruim 15 jaar werkzaam is als senior psychiatrisch verpleegkundige....je voelt instinctief:
  Deze man heeft veel te bieden!

   

  Theunis is vanaf dag 1 actief geweest in de totstandkoming van The Living Museum in Tilburg. In eerste instantie in de denktank, later als bestuurslid, maar de afgelopen maanden vooral als coördinator operationele zaken. Theunis is met zijn socialistische aanpak en Tilburgse arbeidersmentaliteit een van de drijvende krachten achter The Living Museum Tilburg.

  Bestuur

  José Buitendijk (voorzitter)

  Fráncy van Iersel (secretaris)

  Sandra Vos (penningmeester)

  Sjaak Bons
  Karin van de Laar
  Nicole Severijns

   

  Naast het bestuur is er een groep van ongeveer 25 kunstenaars, ervaringsdeskundige, professionals uit de Zorg en ondernemers die onze plannen supporten en bij wie wij terecht kunnen voor advies en ondersteuning.

 • Inspiratie

  The Living Museum in Bennebroek, Noord-Holland staat model voor dit idee. Iedereen die daar naar binnen stapt, komt met een goed gevoel naar buiten. Mensen worden er gelukkig van en men wil niet meer weg. Rokus Loopik (initiatiefnemer) en zijn artiesten hebben er een vrijplaats gecreëerd waar mensen, of die nou op het terrein van de psychiatrische kliniek Vogelenzang wonen of er buiten, elke dag oogverblindende kunst kunnen maken.

 • jaarverslagen en beleidsplan

  2016 - 2018

  financieel jaarverslag 2020

  Living Museum Tilburg

  Financieel jaarverslag 2020

  Adobe Acrobat document

  Download

  Financieel jaarverslag 2019

  Living Museum Tilburg

  Financieel jaarverslag 2019

  Adobe Acrobat document

  Download

  Inhoudelijk jaarverslag 2018

  Living Museum Tilburg

  Inhoudelijk jaarverslag 2018.pdf

  Adobe Acrobat document | 1.0 MB
  Download

  Inhoudelijk jaarverslag 2017

  Living Museum Tilburg

  Inhoudelijk jaarverslag 2017.pdf

  Adobe Acrobat document | 1.4 MB

  Download

  Inhoudelijk jaarverslag 2016

  Living Museum Tilburg

  Inhoudelijk jaarverslag 2016.pdf

  Adobe Acrobat document | 1.4 MB

  Download

  Beleidsplan Stichting

  Living Museum Tilburg

  Beleidsplan 241116.pdf

  Adobe Acrobat document | 699.2 KB

  Download

  All Posts
  ×